Tackbrev

Jag vill bara tacka Heléna A för den underbara smärtan jag känner jämt fördelat i varenda muskel i kroppen. TACK så hemskt mycket... det hade jag inte velat vara utan...   ;)


Att leka med bollarna är döden :)

Idag har jag och Helena lekt med bollarna. Vi tog vars en ;)
Nä men idag har jag faktiskt gått på ett pass på oasen för första gången sedan gymnasiet...och nu vet jag med säkerhet varför.. FÖRNEDRINGEN... Jag kan inte få ihopa min kropp på något vettigt sätt när det gäller smidiga rörelser med mer än två moment.

Så hemskt när vi hade Aerobic en dag på gymnasiet..till och med killarna var bättre än jag, och jag hängde verkligen inte med och blev bara mer och mer stressad och frustrerad. Så därför har jag gymmat istället sedan dess. Men så har jag kört samma nu så länge och Helena övertalade mig att prova ett styrke och balanspass med pilatesbollar. Det verkade riskfritt.

Men idag var det lite samma känsla som på gymnasiet faktiskt. Hade Christian och Johnny framför mig men de såg ut att klara sig bättre än mig. Och det värsta var att jag hade plats närmast fönstrena ut i gymmet... Det kändes inte bättre när en av "byggarna" stod utanför och kikade in och bara asgarvade åt mig.. Och det var bara på uppvärmningen. Som tur var så gick han efter en stund..

Men skam den som ger sig, jag ska gå dit nästa gång med men ställa mig längst in och längst bak :). För träning var det. Fyfan vad jag hade sillamjölk i musklerna efter varje övning. Jag orkade inte på långa vägar alla övningar utan att fuska lite.. Och jag kunde inte klara av alla heller då det krävdes lite mer avancerad samkoordination av kroppen vilket jag verkar sakna. Men guuud vilken träningsvärk jag har redan efter 3 timmar... vågar inte tänka på hur det kommer att kännas i morgon.

Men det är nog väldigt nyttigt för kroppen att träna nåt helt annat ibland. Trodde inte på långa vägar att det skulle vara så jobbigt. Chrille som i övrigt är vältränad har nog med träningsvärk imorgon skulle jag gissa på då det var hans första gång med. Jag väntar med spänning på hans inlägg om dagens träning i hans blogg ( se högermenyn)!

Det hette tydligen CORE med pilatesboll... det här hemska passet.

                                 

"Tycker synd om mig" presenter

Vissa hittar ursäkter till att tröstäta, jag tröstshoppar istället!! Vilket egentligen inte är lägligt när jag borde lägga alla pengarna på en ny bil istället. Och med tanke på att vi ska till värmen om ca 8 veckor dessutom, vilket är långt ifrån gratis, så är jag ganska korkad...

Men jag tyckte att jag behövde en julklapp från mig själv utöver alla fina saker jag fick av familjen. Det blev en välbehövlig extern cd-brännare från samsung då min lilla Eee PC inte rymmer någon sådan. Sen så råkade jag gå inom Puls för att titta på en klänning och fick syn på ett par bruna stövlar istället som det stod mitt namn på! De var skitsnygga och inte så dyra heller så jag blev överlycklig och bestämde mig för att ta dem med mig hem!!



Koenigsegg CC X

Så min bil ska alltså skrotas...den är väl lite av värde för bildemonterarna får jag hoppas då där är några fortfarande hela och hyffsat nya grejor under huven. Så har jag tur får jag en liten slant i alla fall! Har börjat kolla runt på blocket efter en bra och lagom billig pendlarbil för ca 10.000.

Har fått en del råd och tips av vänner och bekanta. Någon ansåg att jag skulle börja leta på Toys R us för den summan. Ytterligare någon annan såg en bra annons på blocket och tyckte tydligen bilen nedan var mer rätt för mig! Håller absolut med! GRYM!! Ska börja spara som bara den nu - fick ju lite pengar i julklapp! Har bara 9 590 000 kvar innan bilen är min!!


Plågsamt...

Jag har chokladabstinens!!!!! Tänker hela tiden på Rocky Road resterna som ligger i plåtburken i kylen.... De kallar på mig!!!! ÄÄÄT OSSS!! Måste nog gå ut och ta bara en... en enda liten kan ju inte skada...synd om det blir över ju, så att det måste kastas menar jag..

I am sooo fucked...



Och en mysig julafton!

På Julafton var vi hos min goa farmor Hanna. Björns föräldrar var bortresta så han följde med och det var trevligt att kunna fira jul tillsammans för en gångs skull då vi alltid delar på oss annars. Filip var med och Jonna kom en stund på kvällen. Kim och Marcus var hos hans föräldrar detta året men kom ändå förbi en stund och fick julklappar.

Måttligt trött på julmat redan men farmors matlagning når oanade höjder ibland. Jag brukar mest äta Janssons för att det ska så vara, likaså julgröten, men gammal kokerska som hon är så fick hon båda de rätterna att smälta i munnen och det blev en del mer än det brukar på tallriken. Knepet var hemlagat från grunden och massor med grädde! Jag hade släpat med mig allt julgodis som blev över från dagen innan så vi fortsatte kvällen med mumsigt sockerintag. Men vad f*n..det hör väl julen till eller hur?

Vi fick en fin godisburk  i porslin av farmor och pengar, presentkort i klädesbutik av Anna och presentkort på A9 av Amo och pappa. Av mina syskon fick vi en Frutti Blender från  OBH Nordica som jag blev jätteglad åt då jag emellanåt överlever på proteinpulver och dylikt efter träningen!  Av Björn fick jag ett silverhalsband från Pilgrim med tillhörande charmhänge - jättefint!


                                                                 

En mysig Lillejul!

Lillejulafton firade vi hos morsan med alla syskon och respektive. Det var himla mysigt men jag var lite besvbiken på maten då jag väntat mig kalkon, potatis, brunsås och rödkål. I år blev det traditionell julmat istället men det var också helt okej!  Alla syskonen hade fått i uppdrag att göra något slags julgodis att ta med och det blev lite överdrivet om man säger  så. Jag hade tre sorter, brorsan två och syrran hade tagit med 7-8 sorter julgodis. Värre sockerintag har jag sällan varit med om!! Favoriten var Leilas Rocky road som jag svängt ihop på morgonen med nackspärr och allt! GOTT!

I år hade vi bestämt att inte köpa så många juklappar till varandra utan bara vars en vilket var himla skönt.  Av mamma & Hans fick vi en stor vit julängel från SIA, och pengar. Av mormor och morfar fick vi också pengar som Björn och jag ska spara till en resa i frebruari. Nova kammade såklart hem jackpotten då ingen hållt på "endast ett paket" till henne. Inte för att hon är stor nog att ha koll på alla grejor men glad blev hon åt sin gunghäst iaf!



God jul!

God Jul på er alla mina vänner!!
Kramar Denise


Min bil e död

Tänkte att jag skulle berätta vad som hände igår för jag är nu trött på att upprepa allt om och om igen. Jag underskattade djungeltrummans effekt och folks engagemang (vilket jag givetsvis uppskattar)! Kram till er alla som hört av sig!

Jo, igår skulle vi in till malmö och köpa de allra sista julklapparna.. Och vi kom nästan ända fram på E6:an. Men där var en onormalt lång kö från mobilias rödljus (såklart - det är ju julhandel...) vilket jag inte uppfattade.
Jag uppmärksammade inte bromsljusen heller pga av solljus bakifrån och missbedömde situationen helt. Jag uppfattade bilarna framför i rörelse (typ min hastighet) men i själva verket stod de nästan stilla..

När vi väl upptäcktet det så var vi för nära såklart och även om jag bromsade så det rök i kupén så slog vi in rätt hårt på bilen framför som stod och tryckte på bromsen varvid det blev ett hårt stopp och studs tillbaka.. Ytterligare en bil ville dock vara med i leken. Bilen vi krashade in i var av modell stor, bastant och typ halvt bepansrad och hade dragkrok som tog hela smällen så de kom lindrigt undan tack o lov! Likaså bilen framför den igen - bara en liten knuff i rumpan..

Min front blev dock mos och det läckte vätska över hela vägen från alla håll och kanter från min lilla clio. Blev lite svettigt då det rök och vi först inte visste vad det var som läckte. Men det var bara kylaren med innehåll som inte existerade mer. Skroten nästa och inte ett dugg i ersättning. Jag som för en gångs skull tyckte att det var en billig jul i år..

I början kändes ingenting i kroppen, som antagligen var full av adrenalin, men framåt eftermiddag/kväll kändes det spännt och ömt i nacke, axlar och rygg. Och efter en nästan sömnlös natt var det mycket stelt och ömt... så jag bokade tid hos farbror Doktorn som klämde och kände. Tur jag hade min fina behå på för jag fick ta av mig allt uppe vid så han skulle kunna känna ordentligt!! Inte för att jag är blyg (långt ifrån ;) ) men man vill ju inte visa upp fula underkläder...

Iaf så var det svullet på en hel del ställen så han ansåg att röntgen var det bästa. Som tur var så såg alla kotor och ligament ut som de skulle så det är "endast" muskelskador!! Fick lite rehabiliteringstider med så jag ska trängas med alla gamla tanter som höftopererats på Lyftet under nyår och trettondagen. Kul... 
Är så oerhört trött på mig själv.

Bomber!!

Där är faktiskt EN fördel med att gå upp i vikt! Idag provade jag min bikini och WOW!!! Jag har BRÖST!!! Helt egna bröst utan att behöva ha en massa kuddar och skit för att fylla ut.. Nu måste jag ju nästan boka  en resa ju så jag kan visa mina nya bröst för världen - mina alldeles egna "icke-köbe" Bröst!

Och när jag ändå är inne på bröst så vill jag meddela att jag nu är stark som en polis i bänkpress! Ha! Det var ju bara att ta i lite ju!!


Hjälp tack!!

En julklapp kvar!
Lillebror 22 år (med sambo).
Endast 200:-

HJÄLP MIG!!


Julbak

Igår var jag barnvakt. Fast barnvakt och barnvakt...killen är 13 år så han skötte sig själv. Satt mest framför datorn och spelade Call of Duty. Jag försökte få honom att spela mina gamla simsspel istället men han bara skrattade åt mig...? Varför?? Jag var ju typ 22 när jag spelade de spelen!

Men hans datorintresse gav mig möjligheten att sätta igång med mitt stora julbaksprojekt som hänger över mig varje år. Inte för att det inte är kul att göra, för jag älskar att baka, men ofta så räcker inte tiden till och det blir ett stressigt måste. Och måste är det för på julen så MÅSTE man göra knäck, kola och chokladcrisp. Annars är det inte jul tycker jag. Så klockan 18 satte jag fart och var varm, trött men klar ett par timmar senare. En sats knäck, en sats kola och två satser chokladcrisp. Nu ska jag bara göra rockyroad-godis med! Och slå in alla julklappar, och göra julklappsetiketter, och göra ett pepparkakshus... Tur att jag är ledig hela julen!!


Bävrar i farten

Killen som var så duktig på vår religionskunskap har varit i farten igen. Denna gången gällde det naturkunskap men där var han en besvikelse.. Men men, man kan inte vara duktig på allt! Dagen efter jesusberättelsen så satt vi åter i samlingen och han berättade att det var en "BÄVER" på morgonen. "Va?? vaddå för bäver??" undrade vi. " Ja...som gjorde att allt skakade..." Hahahaha!! En jordbävning då alltså!!! Ibland har vi jäkligt kul på våra samlingar helt enkelt!!

Och på tal om jordbävningen så missade jag alltihopa...Jag är så besviken. Jag har alltid velat uppleva en jordbävning och när det för första gången sen typ 1910 är ett ordentligt sådant så ligger jag och sover som en stock. Sorgligt. Nock hundan så är jag så lättväckt hela natten och vaknar ca 8-10 gånger men på morgonen - då är jag väck! Tillräckligt väck för att missa jordbävningar. Björn den jäkeln vaknade men trodde det var jag som rörde mig för mycket i sängen. Visst har jag gått upp lite i vikt men så jävla stor är jag inte så att jag får sängen att flytta sig när jag vänder på mig. Tack för den...



Jäkla julkort..

Ni som förväntar er julkort av mig får allt vänta tills mellandagarna..Tack vare BJÖRN. Och inte heller får ni några hemmagjorda denna gången utan snabbköpt på gallerix i helgen..Så är det när man är en upptagen kvinna. Man kan inte hinna med allt utan får prioritera. Denna gången prioriterades att korten skulle skickas iväg i tid i alla fall så jag kunde använda mina B-postfrimärken. Det var sista dagen idag att posta dem så de kommer fram före jul. Och ja! faktikst hade jag dem klara klockan 9.30 i morse - började jobba i Skegrie 9.45, så det var på håret. Men det var iaf klara!!

Misstaget som följde var att jag bad Björn posta dem eftersom han ändå skulle vara hemma hela dagen. Jag jobbade klart mitt pass och körde sedan direkt till träningen. När jag är hemma frågar jag Björn (20.10) om julkorten kom iväg. Gissa! Nä de låg i hallen på vår skohylla. Eller rättare sagt stod lutade mot väggen där. Lite gruff blev det men jag tyckte jag hanterade det bra...tills jag märker att flera julkjort kasat ner bakom den jävla skohyllan som är fastborrad i väggen!!! AAAAAAAARRRRRRRGGGGGGGGGHHHHHHHH!!!!!

Jag fick i allafall Björn att skruva ner den jäkla hyllan men det hjälper inte...ni får ändå inte era kort förrän efter jul. Allt jag bad om var att han skulle posta dem....Kul med samboliv ibland.



Jesus alltså!

En liten kär kille berättade igår på samlingen att hans farmor var död... vi pratade bara lite kort om det då det inte hänt nyligen och fortsatte sedan dela ut frukt. Då kommer nästa lilla underbara kille knappt en halvmeter hög och säger väldigt eftertänksamt: "nån har dött för mig också...." Jaha..?? undrade vi lite, tittandes på varandra och tänkte om vi hade missat nåt??

"Jaaa..." säger den lilla killen med dämpat tonläge, "Jesus...då för länge sen..."  Hahaha!!! Jag höll på att dö av skratt och garvade så att tårarna forsade (stackars barn...där delade han med sig av en tragedi...). Men han tog inte illa vid sig utan fortsatte berätta om föremålet för sin personliga förlust: "Hans mamma hette Maria och hans pappa Josef" ....osv.
Det är ju kul att upptäcka att någon hänger med på kristendomskunskapen i dagens sekulariserade sverige!!

Jag vet inte om det är så roligt när man återberätttar det så här men jag tyckte det var så jäkla kul och det är min sida så jag får skriva vad jag vill! Mina arbetskolleger tycker nog det är roligare.. :)


 


Underbara Lucia

Idag kom en liten söt lucia och skulle lussa för oss på morgonen. Lite ofräscha, nyvakna och förvirrade så blev vi inte jättesnygga på bild... Lucian däremot, blev mycket fin på bild!!

(Klicka på bilderna för att se dem i större format)



                  

Freaky Friday!

Jag måste ha världens underbaraste arbetskolleger! Vilken överraskningsfest/julfest de ordnade för mig igår! Jag förstår fortfarande inte riktigt vad som hände!!

Igår kom Björn hem från Stockholm sent på eftermiddagen och som vi tidigare planerat skulle vi in till MC-huset som hade öppet hus på kvällen.. Vi åkte över Skegrie, men när vi passerade jobb så ville Björn att jag skulle kika i mitt fack, eller Helénes fack, för hennes son skulle lämna filmer där som jag skulle ta med  hem till Björn. "Där är inget" sa jag, då Helene aldrig skulle missa att säga till om det. Men han tjatade och eftersom han precis kommit hem så ville jag inte skälla förmycket på honom så det  blev mer typ "jäkla karl... men vi går in och kikar så det blir tyst på honom.."

Jag gick in genom ytterdörren in i vårt omklädningsrum/arbetsrum och då hörde att där var nån inne i lekrummet och plötsligt kom Kerstin in i arbetsrummet?! Hon for ut igen och jag fick panik och tänkte Shit! Nu klampade jag rakt in i en privat julfest, men på jobb?? Men ögonblicket efter hörde jag en massa Schhhhyy!! Hon e här!!! Ssssccchhhyyyy! Så jag gick såklart in och där stod alla mina arbetskolleger som jag är processledare över och ropade SURPRISE!! Jag vet inte hur många miljoner tankar som for genom huvudet  på några sekunder.. helt mållös! Jag hade inte anat ett dugg och än mindre förstod jag varför??

Men vilken fest det blev!! Det kan inga föräldrar gissa om hur vilt det går till när fröknarna festar till det, hehe... Allra först blev jag severad en gigantiskt pepparkaka..Ni kan själv se på bilden vad den föreställer :), sedan blev det god mat och dricka i massor. Vi hade julklappsleken och spelade en massa roliga sällskapsspel!

Och mitt i allt kom en snuskig tomte och ville ge mig ett paket. Jag frågade om jag fick sitta i hans knä och det ville han gärna, han ville gärna klämma och känna lite och varför inte?? Tomten ska också ha det trevligt mellan arbetspassen! I paketet låg det ett fint halsband från pilgrim i form av ett berlockhjärta. Inuti detta fanns det ytterligare ett löst litet rött minihjärta som föll ner mellan låren på mig när jag öppnade det. Men tomten letade ivrigt upp det åt mig... Tack... (tror jag...)  ;)


Innan Santa gick fick han en kram av mig, och han klämde mig på rumpan i gengäld - en städad tomte det! Kvällen fortsatte med goa skratt och lekar..bla en ny (för mig) tomtelek där det gäller att klä sig i "varma" kläder så fort som möjligt och med handskar på, använda kniv och gaffel för att dela en chokladkaka i bitar och samtidigt äta så mkt som möjligt av den innan nästa person slår en sexa med tärningen.. hahaha, det ska vi lätt göra på julafton!!

Jösses vad kul vi hade! Inte förrän 03.00 hade jag varvat ner tillräckligt för att somna gott hemma i sängen! Stort tack och massor med kramar till alla mina arbetskamrater - ni är helt underbara och jag är så glad att jag jobbar med er!








 

Ännu en fullspikad dag!

Somnade 01.00 inatt och vaknade av väckarklockan 05.00, för att vara på jobb 06.00 riktigt piggelin.. Efter jobb blev det vellingenblomman med syrran, min underbara systerdotter och farmor. Nova spydde hela tiden och sedan hon börjat äta riktig mat var det inte nån luktfri bebisspya direkt.. Men stackars Kim och Marcus är dock vana då de är inne på sin 6:e månad med babyspya. Så medan vi gick runt på hela vellingeblomman hade vi en rätt markant spydoft runt oss, till och med jag tyckte det luktade riktigt illa. Kanske därför som Kim fick stryk av en förbipadsserande mentalpatient i rullstol?? Farmor blev också påhoppad, fast verbalt och fick höra hemska tant efter sig ett par gånger. Jag kom undan som vanligt!

Hemma igen hann jag bara byta om till juleklänning. Min middag fick hänga med till jobb och ätas på två röda medan vi förberedde emottagandet på vår luciakväll. 18 ungar och dubbelt så många föräldrar och ett antal syskon i en liten lokal..varmt, högljutt och stressigt, men tåget gick jättebra och alla stod kvar som små änglar och sjöng hela tåget igenom! Risken är alltid att någon går ur ledet och vill sitta i mamma och pappas knä istället. Sedan ska alla andra med och kvar står fröknarna och nåt enstaka modigt barn och får sjunga alltihopa själva, samtidigt som man blir filmad av alla föräldrar...kul... Men vi kan stolt säga att vi hade ett fulländat luciatåg med alla våra 18 små busungar! Vi blev avtackade för en trevlig termin med varsin fin glöggflaska med en liten påse innehållandes ett armband!

Sen hej och ivej med alla ungar och pratglada föräldrar och snabbröjning av lokalen. Inte lite grisigt efter alla hade fikat och strött luciaglitter överallt. Varken kaffe eller saft verkade ha hamnat i muggarna heller.. Men det gick undan och tjugo i nio stod jag färdigombytt på oasen för ett sent kvällspass. Idag cyklade jag en stund sedan körde jag axlar. Det var länge sedan och det kändes riktigt kul och jag undrar varför jag tröttande på detta egentligen! Det är ju helt underbart med styrketräning, eller hur!

Gonatt!

Du ja!

Du där, som är här inne och läser..
Jag är nyfiken på vem du är, så lämna gärna en kommentar eller två så jag vet vem jag lämnar ut alla mina hemligheter till!


Stark som en polis...?

Har haft en downperiod när det gäller träning och kost...down som i att sitta i soffan från det att jag kom hem från jobb tills det var  dags att nanna kudden och med allehanda dålig förtäring. Men nu är jag på G igen!! Har fått kostrådgivning och träningstips och kan knappt vänta om dagarna tills jag kommer till gymmet. Den här riktiga träningskicken har jag väntat på sedan i somras - ganska länge då med andra ord..

Tyvärr så var jag inte så stark som jag trodde längre.. Hade på nåt vis förträngt att ett par veckor på sofflocket mjukar till musklerna en aning. Jag och Helena skulle köra bänkpress och det gick inte som planerat...Fast denna gången fastnade jag i alla fall inte under 70 kg smithmaskin. Något som faktiskt hände i början på min fantastiska träningskarriär. Då låg jag vid ett tillfälle fastkilad vid stängningsdax längst bort i lokalen ganska undanskymd. Tack och lov kom där en trevlig kille förbi som hjälpte mig loss. Konstigt nog småskrattar han varje gång vi träffas på!

Men tillbaka till igår:
Kravet för poliser med bröst är 30 kg bänkpress, 10 repetitioner, och det har jag ett tag deklarerat att jag utan tvekan fixar! Har ju gjort det förr ju! Så nu var det upp till bevis och det gick åt helvete måste jag erkänna. Får hoppas att Björn inte läser bloggen för jag har nog varit lite kaxigare än kaxigats inför  honom tyvärr...

Första gick  i alla fall bra, andra kändes, tredje var seg, fjärde kändes som den sista och femte var DEFINITIVT den sista... skitsurt. Min vän Helena klarade det såklart..TRÄNINGSFREAK! ;) Måste få skylla på att detta var i slutet på mitt träningspass och jag hade redan kört tre bröstövningar. Inte för att det sätter plåster på min sårade stolthet.. Men men.. nästa vecka ska vi prova igen och då jävlar!! Ska bara äta pasta hela dagen och kränga i mig ett par proteindrinkar och INTE köra bröstpass innan min stora utmaning bänkpressen. Fast då har jag ingen ursäkt om jag inte klarar det..


 

Inte för att jag ska bli polis men är där ett krav så kan jag ju inte vara sämre.. eller hur!


"Min" julgran!

Björn åkte till Stockholm idag och vi hade innan kommit överrens om att köpa julgran nästa helg, när han kommer hem igen. Jag älskar julen och allt som hör till så givetvis är en riktig julgran ett absolut måste. Men igår så åkte vi till Willys vid halv fyra tiden på eftermiddagen för att handla tacoingredineser. Vi hade spontant kommit på att vi var sugna på Taco och ringde Kim & Marcus som inte hade något emot att bli bjudna på god mat. När vi körde in på parkeringen så såg jag i hörnan en tjock lite gubbe utanför en husvagn med en massa julgranar! Jag övertalade genast Björn att vi åtminstone kunde titta på granarna för att veta vad den tjocka gubben kunde erbjuda till nästa helg.

Sen gick allt jättefort! Innan vi ens var framme så såg jag "min" gran! Och innan Björn hann med så hade jag pungat ut 420 spänn för en finfin kungsgran, och fått honom att släpa på den över hela parkeringsplatsen för att trycka in den i bagaget! Priset var en smula högt för en jäkla gran, men å andra sidan så var det den perfekta granen vilket jag såg med en gång. Antagligen passade gubben på att ta ut ett överpris då det stod klart från början att jag skulle ha den granen oavsett. Men men..det är bara jul en gång om året. jag får snåla in på julklapparna istället. Ungefär två timmar senare stod en färdigklädd gran i vardagsrummet och Tacon på bordet! Det kallas effektivitet!

Skälet till att julgranen var så dyr var för att den var nyhuggen enligt gubben. Eftersom han säkerligen säljer julgranar ända fram till julafton så har jag tid på mig att kolla om det stämmer. Om inte, och granen börja barra om en vecka, så vet jag var han håller till och kan åka dit och plocka honom!




Fredagsbio!

Jag och Björn gick för att se de nya filmen Twiligth i fredags. Baserad på Stephenie Meyers roman, (Om jag kunde drömma, på svenska). Jag var ganska skeptiskt då det verkade vara en riktig B-film i "Buffy the vampireslayer" anda. Men Björn ville se den så jag tänkte what the heck, de har åtminstone popcorn på bian. Mina farhågor verkade besannas när jag och Björn visade sig vara de äldsta i biografen och resterande gäster var ungdomar 14-16 år gamla.. För helvete Björn.... och han såg faktiskt ut att ångra sig med...



Kolla trailern på denna länk:      http://www.youtube.com/watch?v=uxjNDE2fMjI



Men det västa är att även om jag suckade och fnissade lite å vissa klyschéer så tyckte jag faktiskt att den var riktigt bra! Vad som var bra med den vet jag inte men där var en sådan mystik, sexuell spänning och kärlek så jag blev helt såld. Någon hade recencerat den på internet som den värsta fjortisfilmen någonsin. Och om jag ska vara ärlig så var den nog lite fjortiskass... Men ja, då får jag väl vara en sådan som gillar fjortistjafs, för jag gillade den! Nu måste jag ju läsa boken med!


En bra dag!

Dagen kan ju inte börja bättre än vad min gjorde idag, fastän jag fick stiga upp i ottan på min första jobbedag på hela veckan. Idag kom en kille, som jag inte träffat på ett tag, fram till mig  och sa: Denise.... jag tycker att du är sååå snygg! Och så strålade han med hela ansiktet, kom sen på vad han sa och gick lite blygt därifrån. Då blir man glad!

Ha! det skulle allt Björn ha hört tänkte jag..så hade han kanske blivit lite svartis och köpt lite fler blommor till mig. Han vet ju tydligen inte vad han har! Men sen tänkte jag lite mer  på hela grejen och kände att jag kanske är lite desperat?? Som blir överlycklig när en kille ger en komplimang på det spontana sättet som idag. Särskilt när killen bara är 4 år!



Att välja GLÄDJE

Några beundransvärda meningar från Kai Pollak, vilka jag tycker är värda att fundera på:


Jag kan inte ändra världen.
Vad jag kan ändra är mitt sätt att se på världen.
Då ändras också världen.



Ytterligare en vilodag..

Idag har det inte heller hänt så mycket. Har mest hostat, nyst och vilat. Jag har vilat i sängen, i soffan, i sängen igen, soffan igen and so on, and so on... Som tur är har Björn och våra mysiga kisar gjort mig sällskap hela dagen. Kisarna har följt mig överallt och lille Toffsen har legat tätt intill och värmt mig både i soffan och sängen. Hela dagen har gått och jag har inte gjort någonting. Det känns lite skumt när jag brukar vara så aktiv. Men jag är himla glad åt min lilla bärbara mini PC som går bra att ha både i ängen och soffan! Vilken bra kompis!!


Min kise och jag vilar i sängen!


Jag har iaf läst ut en bok idag som bara legat där bredvid sängen ett par veckor pga tidsbrist. Andlöst spännande slut som vanligt i Val McDermids serie om Tony Hill och Carol Jordan. Tyvärr var det sista boken i serien och nästa kommer inte ut förrän nästa år. Det känns så tomt när man läst om samma personer i så många böcker, under en tid och sedan är det plötsligt slut.. Jaja..ett bra knep för att hålla käften och spara på rösten åtminstone!









2-årsdag!

Idag har jag och Björn varit ett par i ganska så exakt 2 år. Björn var så gullig och kom hem med 10 röda rosor till mig. Jag var dock mindre romantisk som fortfarande låg i sängen pga av min förkylning. Oduschad, osminkad och ingen tandborstning än och hostandes som en kedjerökares sista dagar. Men glad blev jag och ställde mig i duschen som tack, så han slapp min odör åtminstone.

Vi åt en god middag och tappade sedan upp badkaret för att få lite romantisk känsla på vår årsdag! Hur man nu ska lyckas det med två vuxna människor i ett litet badkar... Lösningen är en massa levandes ljus!! Då kvittar det att man inte får plats utan får ligga som Houdini, och att Björn skvätte ut allt vatten var gång han rörde sig och jag som i min tur skällde på Björn! En hyffsat romantisk kväll trots allt!






Första dagen!

Idag har jag äntligen skapat en blogg, tog ca 2 minuter. Lagom för en som är hemma sjuk från jobbet och nu är så uttråkad och irriterad över att inte kunna prata ordentligt och över hostan som inte vill ge sig. Sovit har jag gjort tillräckligt så efter en stunds tjurande tänkte jag att nu är det dags!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0