Nästan nakenbadare i år..

Sånt här med mode har jag ingen koll på men jag har nu lärt mig att ska man ha ngt man behöver för den säsongen man är inne i så är det försent. Jag har tydligen slarvat bort alla mina badkläder sen förra året. Antagligen lagt undan alltihop i en påse för " säkert förvar" och sedan har påsen rymt eller nåt.. Jag har vänt ut och in på hela garderoben men icke.. Vad göra? Jo man får ju handla nya eftersom det är 32-34 grader i skuggan och bad är en nödvändighet för överlevnad.

I mitt huvud så betyder sommar detsamma som sommarkläder och badkläder i affärerna. men så fungerar det tydligen inte blev jag upplyst om när jag inte hittade några badkläder i hela köpcentrat. De var slut. Badkläder ska handlas på våren och nu reades det ut överblivna udda delar lite här och var istället. Och visst mode är jag inte mycket för men jag vill ju inte ha på vad som helst heller.. Lite hyffsad vill man ju se ut. Känns inte som att tantbikini a´la mormorsstuk med 30 centimeter hög sida är så rätt..

Jag var väldigt orolig ett tag att jag skulle behöva ansluta mig till nakenbaden istället då jag inte hittade nån bikini lämplig för min ålder. Mitt sista hopp stod till Ica Maxi till slut men då lyckades min hjärna få ihop nån färgkombination med delar från olika affärer. I detta skede kunde jag dock inte vara så kräsen utan fick ta av de storlekar som fanns - tyvärr. Det blev S i nederdelen. Och Denise är definitivt ingen S på de där delarna inte.. Vilket betyder lite för små bikinitrosor, som i sin tur resulterar i michelingubbeéffekten.. Dvs otroligt snygga och charmiga valkar :S

MEN.. jag kan åtminstone bada nu utan att bli arresterad för förargelseväckande betéende!  


Leeeedigt!

Nu har jag gått på riktig semester slash tjänstledigt tills mitt nya uppdrag för försvarsmakten börjar i september och fram tills sommaren 2011! Dock ska jag in på kurs igen för försvarsutbildarna vid nåt tillfälle till under sommaren men det räknas knappt som jobb i mitt tycke :)

Så här länge har jag aldrig varit ledig förr och vi får se om jag klarar av det utan att krypa på väggarna! Än så länge känns det riktigt bra men å andra sidan så har det bara gått en dag, haha!
Får jag tråkigt har jag alltid trädgårdsarbete att pyssla med!


Sommarplågan

Det är så härligt med sommar men med den så kommer bitar som faktiskt är ganska plågsamma och som man påminns om på nytt varje säsong. En av dessa saker är minigolf. Hata minigolf!! Det ser mysigt ut och verkar trevligt. I ca 15 minuter. Sen klarar jag inte av mer. Jag vet exakt hur det blir ändå lyckas jag övertalas varje år att spela den här hemska golfen. Ungefär vid bana 8 börjar jag bli ordentligt rastlös och irriterad för att det går för sakta och det känns som om små myror börja klättra innanför skinnet på en.

Och ju fler banor man spelar dessto saktare går det för då blir det svårare och svårare och alla ska slå 7 jäkla slag på varenda bana medans alla andra frustrerat står och väntar... och så ser man att det är typ 10-12 banor kvar! Så ska första mannen av sisådär 5-6 stycken slå, och slå och slå och slå och slå och så åker bollen långt åt helsike och man står där och tittar och väntar på att den letats upp i gräset och sedan när den äntligen är funnen ska den placeras så noga och rätt i den lilla "fållan" på banan, och sedan ska det slås igen och slås en gång till, och ytterligare en gång till.

När detta hemska scenario äntligen är över och det kryper i hela kroppen och jag vill slänga klubban åt helsike och gå och bada eller nåt så är det bara nästas tur. Nr 2 av 5-6 stycken. Slå och slå och slå.. och det här är bara bana nummer 9 av typ 20.. Det är då man skulle vilja vara japan och begå harakiri... Seriöst.
Dalabadet
- mycket bättre att njuta här nere än att plågas uppe vid minigolfen!


RSS 2.0