Synd om mig..

Är  sjuk.. Började med ont i halsen lite smått fredagkväll. Lördag kväll gjorde det riktigt riiktigt ont. Vaknade på natten av att det gjorde så ont så jag gick upp och tog några alvedon. Samma söndagnatt till måndag men helt ok under dagarna. Sedan riktigt förkyld måndag och det var jobbigt att arbeta trots att jag hade en extremt kort dag. Hade lite feber på kvällen men gick till jobb igår tisdag ändå för jag hade ingen feber på morgonen men gick sedan hem när jag insåg att jag höll på att bli riktigt kass.

Sedan dess har jag legat med feber lite upp och ner och med akut bronkit. INTE TREVLIGT... Det kommer grönt både från näsa och luftrör och försöker jag snyta mig så blir det blodbad.. Glad att jag sjukade mig hos previa igår för idag hade de inte kunnat höra vad jag säger. Och Björn är i stockholm så jag har ingen som tycker synd om mig iheller..

Jo Farmor tycker nog lite synd om mig, hon har gjort god kycklingsoppa till mig med äggnudlar och buljong. Så har jag nått trevligt att se fram emot medans jag ligger häri sängen ömsom i soffan och får liggsår. Stackars mig...Så var det det här med löpning..

Jag börjat jobba på löpningen igen sedan två veckor och det är knappast kul och himla mördande. Men det är bara att bita i det sura och fortsätta.. Får väl inse att jag aldrig kommer att bli nån stjärna inom löpning men jag får göra så gott jag kan.

Har minskat min 3 kilometersrunda med ca 1 minut. Tror det är en ganska hyffsad förbättring. Dock är jag lååååångt ifrån där jag skulle vilja vara. Min yttersta, yttersta önskning skulle vara 3 km på 12 min och 15 sek. DÅ hade man kunnat säga att man har bra kondis!! Inte för att jag tror att jag någonsin kommer att komma dit, men sätter man ett grymt mål så kommer jag väl lite längre på vägen än utan det. Och önska får man!
Jaha.. där kom det...

Håller ju på och håller igen litegrann och det har gått ganska bra.

Tills jag såg den här! Fyfan... jag har bara tänkt på Choklad i alla dess former och varianter en hel timme nu. Guuuuud!
Soffpotatis!

Har varit lite slö denna vecka och fastnat framför TV´n en hel del den tiden jag inte jobbat eller tränat. Tror det beror på min kost och motionsomläggning. I vilket fall som helst så ser jag kändisdjungeln varje dag haha!! Jag som aldrig följer kassa serier men nu när jag börjat måste jag såklart titta varje dag.. DET KÄNNS HEMSKT!!

Och vad som är ännu värre är att jag har fastnat för serien om de Svenska hollywoodfruarna! Jag retar mig på dem och tycker de är IDIOTER, särskilt den här Anna Anka.. (hon är inte omtalad för ingenting..) Men jag måste ändå se det.. Konstigt...                                             Se klippet nedan och förfäras, HAHA:Dags att börja kötta

Ska på fystest om 4-5 veckor så nu kan jag inte skjuta upp något!! Har ett grymt träningsschema som jag ska försöka hålla. Träningen ligger mellan måndag och fredag och innehåller ca 2-3 styrkepass, 3-4 förbränningspass och 4-5 cardiopass per vecka. Skönt att komma igång igen och det hade inte skadat att tappa nåt kilo eller två så jag kan komma nånvart med löpningen. Men men vi får väl se med det.. brukar bara gå på ett håll när det gäller vikten, haha!

Och farsan som skulle vara så snabb så snabb med minneskorten till kameran har fortfarande kvar dem, så bilderna från Mallorca är ganska efterlängtade vid detta laget.

Terroristen Zahn

Vi hade en underbar semester med många skratt och roliga inslag. Men det allra roligaste på semestern var när vi skulle igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen i Palma. När farsan gick igenom reagerade deras säkerhetsmaskin och satte igång ett lite men hyffsat diskret larm. Därefter sökte de igenom honom med en riktig kroppsvisitering men hittade inget och jag vet inte riktigt varför men sedan brakade det loss ordentligt!

Stora sirener i taket började tjuta och två bulldogar till säkerhetsvakter framryckte som missiler. Det visade sig att farsan glömt mobilen i fickan till shortsen och tydligen var den första kroppsvisteringen inte korrekt utförd då mobilen inte hittades under det genomförandet.. Inkompetent säkerhetspersonal??

Eftersom de inte hittade något efter första larmet antar vi att det stora stora larmet gick igång automatiskt eller nåt - vi har inte riktigt fattat varför! Men tydligen är farsan numera en säkerhetsrisk och en jäkligt trevlig underhållning att ha med på flyget! Nåja han slapp Guantanmo och fick kliva på flyget tillsammans med oss andra!! 


Chupa Lupa!

Hmmm...Mallorcabilderna dröjer lite! Farsan sitter på alla korten - han skulle bränna dem på CD men det var en vecka sedan... har några stycken men väntar på alla så jag kan ta ut några riktigt bra mallorcarepresenterande kort!!

Efter att tillbringat en hel vecka med lilla älsklingen så får jag säga att jag har riktig Chupa Lupa abstinenes nu! Min lille tös har dessutom börjat på dagis denna vecka och alltså haft en tuff vecka med inskolning och ledsna ögon då det är svårt att förstå varför man ska bli bortlämnad till främlingar hela dagen när man är så liten! Hade jag fått bestämma så hade jag röstat på hemmafruvarianten.

Byter åtminstone schema nu och får en del tidiga eftermiddagar så jag ska hämta hem henne så fort jag kan från det elaka dagiset..Min lilla Chupa Lupa!


Mallorca ♥

Jaha..slut på semestern tyvärr. Har haft det underbart! Strålande sol varje dag med 30-32 graders värme och lätt bris vid stranden. Havet var turkosblått och det var långgrunt och vanssigt vackert. Kan det bli bättre? Jo..med All Inclusive kan det!! Varma croissants till frukost med massor med Nutella på!

Kunde valt både pannkakor, omelett, ägg, bönor och bacon med och en helvetes massa bullar och pålägg men jag var jäkligt nöjd med min croissant och mitt Nutella-lass. Dock inget att rekommendera för figurens skull.. de där croissanterna och nutellan satte sig nöjt på både rumpan och magen och håller väl sig kvar där så länge de kan.. Lite bilder från semestern kommer snart!McKinley Radiator 5000

Har köpt ett ordentligt regnställ! Var på tiden då jag saknat ett i flera år. Vet inte hur jag har överlevt egentligen.. Ville ha ett som tål väta och samtidigt andas bra så man kan ha det när man vandrar i fjällen och liknande. Letade malmö runt men hittade inget som kändes rätt och till rätt pris. Sen gick jag in på intersport i Trelleborg och hittade ett ställ med regnkläder med nedsatt pris. Satt som en smäck! Skulle börjat här ju!!! Dock var det bara en hisklig snorgrön färg kvar i min strlk. Men är man på sista stället så har man inte råd att vara känslig med färger. Bättre en illgrön regnkappa i skogen än ingen alls i handen :D och går jag vilse så lär jag ju synas...Stay away pig!

Har haft tuffa veckor på jobb och är dödstrött om dagarna. Har inte orkat eller haft lust att göra så mkt, men på söndag åker jag till mallorca och när jag kommer tillbaka så får jag ett lättare schema på jobb. Hoppas komma igång då igen. Med allt. 

Har varit livrädd för att få svininfluensan nu när vi ska iväg men än så länge verkar jag ha klarat mig. Knack knack. Dock har jag blivit lite småförkyld och nyser lite, men det kan jag leva med.. Särskilt eftersom jag ska till Mallorca! Det nyaste angående svininfluensan på jobb är att om vi så mkt som är lite förkylda så ska vi ha munnskydd och gummihandskar på oss på jobb.... I SKOLAN!!! Jag säger bara en sak: MAKE ME!


RSS 2.0