Skodilemma!!

Hmmmm.. står här och väljer mellan två onda ting inför vår fältvecka Tisdag-Tisdag. Kalla kängor eller alldeles förstora kängor??

Har fortfarande inte lyckats få rätt storlek på mina vinterkängor (90-kängorna) utan de är alldeles förstora. Att det ska vara så förbannat svårt att få kängor till små fötter..  Även om jag har 3 par strumpor är de alldeles förstora och foten glider för mycket för att fixa långmarch utan uppkomst av ytterst otrevlig skoskav. Det slutar även med att strumporna glider fram och korvar sig under och framme vid foten. Det tar ca 2 veckor till innan jag kan vänta mig rätt kängor.

Har ju mina egna supersköna Meindlkängor i RÄTT storlek. Men de är i Goretex och blir lätt kalla i det klimat som infinner sig i Kvarn - ISTIDEN mao. Och kalla fötter ger kall kropp och kall kropp ger oduglig soldat. Dessutom så vet jag också att om Goretexen bli våta igenom så är de svåra att få torra i rimlig tid. Dessutom kan jag inte få plats med de tjocka vita yllesockarna i mina egna kängor utan bara ett par tunna fuktavledande + stålgrå. Tillräckligt? Hmmmmm...

Undrar så vilket som är bäst. Antar att vi kommer att röra på oss en hel del under fältveckan och långmarscha och då håller man ju värmen. But still.. blir det för kallt så är det ju kört! Och får jag skoskav direkt är det kört! Aaaaaaaaaahhhh! Vad ska jag göra?





Meindl Performance


Kommentarer
Postat av: Thosse

Kan du inte ta med dig det ena paret i väskan???

2010-02-14 @ 18:26:33
URL: http://hundarochhundhar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0