Terroristen Zahn

Vi hade en underbar semester med många skratt och roliga inslag. Men det allra roligaste på semestern var när vi skulle igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen i Palma. När farsan gick igenom reagerade deras säkerhetsmaskin och satte igång ett lite men hyffsat diskret larm. Därefter sökte de igenom honom med en riktig kroppsvisitering men hittade inget och jag vet inte riktigt varför men sedan brakade det loss ordentligt!

Stora sirener i taket började tjuta och två bulldogar till säkerhetsvakter framryckte som missiler. Det visade sig att farsan glömt mobilen i fickan till shortsen och tydligen var den första kroppsvisteringen inte korrekt utförd då mobilen inte hittades under det genomförandet.. Inkompetent säkerhetspersonal??

Eftersom de inte hittade något efter första larmet antar vi att det stora stora larmet gick igång automatiskt eller nåt - vi har inte riktigt fattat varför! Men tydligen är farsan numera en säkerhetsrisk och en jäkligt trevlig underhållning att ha med på flyget! Nåja han slapp Guantanmo och fick kliva på flyget tillsammans med oss andra!!



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0