Äntligen!!

Så var det dags för årets 1:a adventjulpynt med juleljus här och där! Är barnsligt förtjust i ljusstakar, julstjärnor och alla andra juleljus!! ÄLSKAR JULEN!!! Så här fin blev min balkong! Myser ♥



Athletic Fitness 2009

Ytterligare en full rulle helg! Athletic fitness i Lund hela dagen från morgon till kväll. Weber tävlade i fitness och kom 7:a! Det tyckte jag var skitbra! Jag var där och hejade på honom hela dagen! Är så stolt över honom, han har slitit så!! Stort grattis! Det var riktigt kul att se hur en fitnesstävling går till. Hade jag haft förutsättningarna för det hade jag med kunnat tänka mig att tävla nån gång mest för att prova på. Verkade himla kul. Men min kropp har en viss ovilja att vilja släppa ifrån sig allt fett haha!! Så jag får nog ställa upp i en chipsätartävling istället eller nåt om jag vill tävla ;)

Kom hem på kvällen och vidare till Christians inflyttningsfest. Tanken var att jag bara skulle stanna till och säga hej, men jag hade så trevligt att jag fortsatte ut till Kristall trots att jag inte hade några festkläder på eller hade fixat till mig - jag hade inte ens hunnit byta om från dagen i Lund - äckliga mig!! Men men.. Men kul hade jag.

På söndagen fick jag gå upp tidigt ändå för jag skulle med Anna och Jonna och  prova på glasfusing. Jag och glas är ingen bra kombination. Jag slapp massivt blodvite som Anna råkade ut för men när jag kom hem så upptäckte jag en massa mindre skärsår lite här och där.. Nåja.. jag tror inte för mycket mina alster, men det ska ändå bli kul att se resultaten nästa helg. En julklapp till mamma, en julklapp till mormor, en julklapp till farmor..




Annan spinning igår

Har gått på måndagsspinning nu ett par gånger och börjar komma in i det rätt bra. Har lärt mig hur passet är uppbyggt och jag gillar upplägget med "planerad träning" - det är mer jag. Tre olika arbetslåtar, sedan en återhämtningslåt sedan tre nya arbetslåtar. På det sättet kan man lägga upp och planera träningen mer och veta exakt hur mkt man kan kräma ur för att sedan orka de andra.

Igår blev det onsdagsspinning med annan instruktör och det var ett helt annat upplägg - mycket mer intensiv intervallträning och fullt ös. Det är också bra men mycket svårare att planera och när jag krämat ur för att jag trodde det var dags för återhämtning så var det inte det och jag orkade inte nästa fullt ut. Sånt suger. Men det är nog bra att känna så med, att det är "för" jobbigt för då tar man kanske i mer än om man planerar sitt upplägg själv hela tiden.

Instruktören igår pratade hela tiden och drev på jämfört med den på måndagar där man sköter sig mer själva och kan koncentrera sig på cyklingen och låten. Men det var bra med push och tekniktips hela tiden samtidigt som det kunde bli lite  för mycket. Irriterande med att låtvolymen skruvades upp och ner hela tiden när hon skulle prata. Verkligen irriterande - ska tipsa ägarna om att köpa in ett headset till henne så vi kan höra bra och hög musik samtidigt som hon kan prata och instruera.

Men som sagt - två HELT OLIKA spinningupplägg och båda varianerna har sina fördelar i mitt tycke. De kompletterar varandra jäkligt bra får jag säga och jag ska försöka gå på båda hädanefter. Dock är det svårare på onsdagar för jag slutar jobba så pass att jag inte hinner äta ordentligt innan passet . Men det funkade igår med lite stress!

Hemma 17.50, spinningen började 18.15. 18.16 satt jag och drack på en gainomax samtidigt som uppvärmningslåten kördes. Ingen optimal middag och tidpunkt för föda före träning, men det funkade... Jag dog inte åtminstone - jag var bara halvdöd och sedan världens lättretligaste resten av kvällen. Vilket iofs bara var en timme sedan däckade jag.



New Moon

Har sett andra delen av Twilight; New Moon. Lite konstiga effekter emellanåt tyckte jag. Första filmen var mycket bättre än denna men böckerna är hyffsat likvärdiga (var ju tvungen att läsa böckerna efter första filmen). Efter att ha sett en sjukt vältränad Jake i New Moon har jag bara en sak att säga: Skit i vampyren och rym iväg med varulven!!

...Trots att han är lammkött!


Måste ju få tillägga, för att behålla nån heder alls, att jag inte brukar se sådana här chicflicks men ibland får jag också lov att vara tjejig och visst.. de är lite tonårslöjliga men jag gillar dem ändå. *skäms* dock..



Kondisjakt

Nä om man skulle ge sig på löpningen igen.. Lite smått och försiktigt åtminstone. Måste nu akut få upp kondisen tydligen! The moment is here.  Men det går så trögt och segt och är en riktig pina så det är inget jag ser fram emot direkt. Men har jag tur så har spinningen gjort lite skillnad. Ska försöka springa enligt posetekniken och tänka på hur jag landar för jag antar att jag har sämst teknik ever som gör det tyngre än vad det borde vara. Ska lägga in ett spinningpass till i veckan eller motsvarande pulshöjare. Har uppgraderat träningen till fas 1 och nu är det fas 2 som gäller. Hatar gruppträning men ska ändå försöka hålla följande träningsschema under de närmsta veckorna:
 
VECKA 48,49,50,51.
*Ett obligatoriskt spinningpass 60 min + mage innan (måndagar)
*Ett lågintensivt träningspass: Powerwalk 45 min + rygg innan + 20 min Löpning
*Ett Spinningpass (onsdagar) till ELLER ett pass Bodypump (fredagar)
*Har jag tid och om jag pallar får det bli ett lågintensivt träningspass till och ev + 20 min löpning

Fast det blir aldrig som jag har planerat, men det är bra att ha en plan åtminstone. Så nu ska jag bara köra igång!

Måste bara äta lite bättre, dvs MER annars kommer jag inte orka nåt. Det blir en stor utmaning. Äta mycket av sådant som inte är så bra har jag inga problem med. Men värre när det gäller nyttig lite tråkigare mat som tex keso och kesella. Den vill helt enkelt inte ner och aptiten sjunker till botten helt och hållet. Som sagt innan - hur lätt är det att äta när man inte är hungrig?



Header från www.sportscluboasen.se


Lussefiskar!

För er saffransjägare kan jag tipsa om att gå till de lite mindre butikerna som inte har tagit in årets saffarn utan säljer förra årets saffranspaket fortfarande (de har lång hållbarhet..). De har det gamla priset kvar. Testade min teori och hittade saffran för 14:- paketet alldeles runt hörnan! Wheeeey!! Fler lussebullar till Denise!

Det blev en sats idag och degen blev jättebra i min nya superdyra tupperware bakskål, som jag ägt ett halvår men inte använt än :). Var dock trött på de gamla lussebullsformerna och tänkte att jag skulle hitta på nåt nytt. Det blev hjärtan och fiskar. Blev riktigt stolt över mina kreationer. Första plåten blev riktigt bra men andra glömde jag i ugnen så de blev lite mörka.. Synd på så dyr saffran..











Rött guld

Handlade saffran idag och fick en smärre chock!! 35:-, japp: TRETTIOFEM KRONOR!!! fick jag betala för ett paket saffran! Tydligen så har skörden 2008 slagit fel i Iran som producerar den mesta av världens saffran. Under Januari-Februari var dagarna extremt kalla och resulterade i att blomsterlökarna frös och stora delar av fälten med saffranskrokus blommade aldrig.

Stackars Iranierna som säkert inte får ett nådigt år. Och stackars mig som inte får så många lussebullar. Fast det beror ju iofs på snålhet. Men med 35;- per 0.5 gram saffran får jag lov att vara snål. Men vid jämförelse så är 35:- ändå något av de lägsta priserna som tydligen gått uppemot 40:- i vissa affärer. Och med lite enkel matematik kan vi räkna ut att de siffrorna ger ett kilopris på saffran som uppgår till 80.000:- (!). WOW!!




Får man tjyvstarta julen??

Alltså nu till helgen före 1:a advent som för övrigt ligger jäkligt tidigt i år.. Funderar på att gå på min känsla gällande ljusstakar och julbelysning! Min känsla säger mig att nu på lördag är det rätt dag för det!! Får då har jag bestämt mig för att baka lussebullar med 1000 russin i! Känns som att det är då det händer, när jag för  en gångs skull har tid att hålla på med julbaksbestyr. Rocky road med kanske?? MMMmmmmm... Jo..visst kan jag??


Countdown!!




Endast 10 dagar kvar!!!!!


:S

Så trött på diet.. särskilt när inget händer direkt - men är nog mest gnällig för att jag fått för få kolhydrater idag. Har kompenserat med både banan och havregryn i proteindrinken efter träningen. Har dessutom tagit mig i kragen och köpt en del nyttiga kosttillskott idag.. DYRT men nog värt pengarna. Så nu har jag 14:- kvar tills nästa lön. Tur att det bara är 2 veckor kvar :/ 

Käkar efter Paulúns tips och det är såå tråkigt.. SÅKLART. Men jäklar vad jag hade ork att spinna idag så det är säkert superbra mat för kroppen. Linser, keso, bönor... käkar inte längre för att det är gott, käkar bara för jag måste. En tugga till! SVÄLJ! Nu är jag inne i typ 3:e fasen och har lagt om dieten ytterligare. Spännande att se vad det blir för effekt.

Ger det 3 veckor och sedan utvärdering. Spännande! Känns som så mycket mat bara.. får tvinga i mig det för tillfället. Har nog ätit alldeles för lite mat innan i jämförelse med vad jag förbrukar (om jag går efter Paulúns dagsmängd). Men jag saknar att vara hungrig då och då, känns så skumt och vara mätt och ändå ska jag äta - också så himla trist mat med.. BLÄ. Är man hungrig så är vad som helst gott och man ser fram emot måltiden. 

Men imorgon ska jag bryta min vardagsdiet en aning. Jag ska till A9 med smultrongänget :D, Vi får se vad det blir. Cola light är självskriven!!



Keso... OJ så kul..


Man ska möta sin rädslor för att övervinna dem

Farsan behövde hjälp med att lägga ut fuktspärr under huset och tyckte jag och Björn var lämpligast till det jobbet, antagligen pga vår storlek! Det är kul att lära sig nåt nytt och möta sina rädslor (en aningens aning klaustrofibi..) så ABSOLUT!! Dessutom ställer farsan upp i vått och torrt och jag tvekar inte att göra desamma för honom oavsett! Det är det familjen är till för - att hjälpa varandra! Så vi ryckte ut i lördags förmiddag efter en stabil frukost.

När jag såg det lilla hålet vi skulle igenom så fick jag en aningens hjärklappning. Men som vanligt får man koppla på pannbenet och bita ihop. HÅLL KÄFTEN OCH SÄTT FART! Brukar funka på mig själv och faktiskt bara göra det jag ska. Hade en stund av hyperventilering på väg in då det lilla utrymmet blev pyttesmått pga av en massa ledningar och skit. Men jag är anpassningsbar och fokuserade på att få jobbet gjort och det var faktiskt riktigt roligt till sist. Vi hade ett uppdrag helt enkelt. I första utrymmet var det faktiskt vissa passager med ganska mycket plats i jämförelse och jag kunde plocka fram kameran!

Det gick hur bra som helst i första utrymmet med lite olika lösningar på olika problem och sedan var det nästa. Tittad in i nästa lilla hål mitt inne i krypgrunden och tänkte ALDRIG.. sorry farsan, love you to death men aldrig! Ingen plats att röra sig alls. Rör och ledningar och stenblock överallt.

Men återigen. Håll käften och kryp in. Vi ålade oss mellan rör och gullfiberledningar och andades in sådan där härlig fuktig gullfiber-damm luft medans vi gjorde jobbet och lade ut den där platsduken. Lite lappa och laga pga alla rör men det gick smidigt. Var så inne i jobbet och att lösa problemen så 2 timmar gick fort och den här paniska tanken på att vi inte kunde röra oss mer än lite grann glömdes bort och ersattes av en utmaningskänsla!

Är nöjd och stolt över att jag fixade det och fick jobbet gjort! En ny erfarenhet rikare!! Och återigen vet jag inte mina gränser. Jag kan och fixar så mycket mer än jag alltid tror. Kanske därför jag alltid måste prova med!



















Gullfiberklädd mössa och skitt ända inpå underkläderna - TROTS overall!


Gulasch eller gulasch?

Vi har en Gulaschtvist hemma. Jag har gjort en gulaschsoppa/gryta på svenskt vis tror jag, med köttfärs och stark korv och paprika mm. Björn gillade den men menade på att det ändå INTE var Gulasch. Han till och med drog till med att han var minsann från Ungern och visste vad gulasch var (tror han har varit i ungern 1ggn..när han var 5 år typ... ). Och DET var inte gulasch som jag hade gjort. Jag menade på att jag gjort en försvenskad sådan för att han mjukt ska kunna anpassas in i det svenska samhället då han tydligen är vad man kan kalla en riktig utlänning. HA!

Det är nog därför Topsen inte gillar honom har vi nu kommit på. Så vi, dvs Björn och jag, kom åtminstone överrens om en sak idag - att Topsen är främlingsfientlig! Antagligen nynazist. Och hade hon kunnat rösta, så hade hon definitivt valt Sverigedemokraterna. Och Björn må vara blond men han är definitivt en riktig blatte i hennes ögon.  ;)


Spinning dödar...

Ja som jag skrev på facebook så är det ingen trevlig aktivitet för vissa särskilt utsatta kroppdelar. För att uttrycka mig delikat så: Ömmar det som FAN på särskilda ställen om ni förstår vad jag menar.. Man får ju fan leva som en nunna en hel vecka efter ett spinningpass! Och hur väl fungerande är det när det är spinning 1 gång i veckan! Jag kan ju lika gärna flytta in på kloster..  Så nu förstår jag varför alla använder sådana där vadderade cykelbyxor som jag tycker ser så löjliga ut. Som vuxenblöjor eller nåt! Men efter att varit rejält öm efter varje spinningpass är det så till och med jag överväger att använda sådana.

I dagsläget UTAN vaddering är det nästan fysiskt omöjligt att köra mer än ett pass i veckan. Och till och med efter en veckas cykeluppehåll så känns det rejält när man sätter sig på den där hemska, otäcka, tunna och hårda sadeln. En lösning skulle iofs vara att ta med en sådan där fluffig mjuk sadelvärmare i ull eller nåt som man har på vintern när man cyklar! Det är kanske bättre än de här blöjbyxorna :) Får ju nästan prova!!





Grönt fystest i pushupbehå..

Blev som sagt kallad till fystester förrförra veckan. Och då jag åkte på influensa två veckor så var jag inte så förberedd konditionsmässigt som jag hade önskat.. Men men.. Jag fick i alla fall göra alla de tester som ingår i en vanlig mönstring tillsammans med ett gäng finninga artonåriga pojkar. Mindre kul - inget att titta på ju, och jag kände mig helt malplacerad. Här kommer iaf en superlång redogörelse för min superspännande och intressanta dag!

SÅ HÄR VAR DAGEN UPPLAGD:

1. Begåvningstestet 80 min. Matematik, kemi, fysik, logik, svenska mm.
2. Hörseltest, syntest, EKG, styrketest ISOKAI
3. Psykologen
4. Läkarkontroll, Cykling - maxtest

Och en jävla massa väntande i en sittsal. Där visade de samma informationsfilm om och om och om och OM IGEN! Det var nästan i klass med tortyr av krigsfångar där de spelar samma musiksnutt hela tiden. Låter kanske inte så farligt men jag har provat det med, simulantvarianten såklart, och endast under en kortare tid. Men hyffsat psykiskt jobbigt. Irriterande så kroppen vrider sig iaf efter ett tag. Svårt att beskriva - måste alltså testas! Men nog om det och åter till fystesterna. Nu vet jag det exakta namnet på försvarets alla stridbåtar och exakt längd och hur många missiler med mera som finns ombord efter att sett den jäkla filmen 15-20 gånger.

Jag gjorde begåvningstetstet först och satt alla 80 minuterna då jag är en person som vill "lösa" saker som är problem. Testet besod av 10 deltest med 10-30 uppgifter på varje, så en hel del alltså. Vissa misslyckades redan där och blev hemskickade, haha.. Fy f*n vad knäckande att få det beskedet. Du är för dum för att fortsätta.. 

Efter begåvningstestet fick jag vänta ett antal timmar innan det rullade på. Full pott hörseltest och syntest. EKG Ok. Sedan var det dags för ISOKAI testet. Det var skitsvårt att få in rätt teknik på bara två lyft. Fick en 3:a och var skitbesviken. Men fick sedan reda på att de flesta tjejer lyfter en 1:a och blir underkända och sedan de som klarar det lyfter  för det mesta en 2:a. Så jag skulle vara jättenöjd med min 3:a sa de. Men jag vet inte..

Sedan var det psykologintervjun och det gick bra tyckte jag. Var inte ett dugg nervös. Fram tills hon tog upp begåvningstestet. Visste inte hur det hade gått ju och när hon rynkade pannan och sa att "sen var det ju det här resultatet.. det var himla intressant.." SHIT, tänkte jag.. Nu ryker jag. Men det visade sig att jag tydligen är ganska smart och tillhör den lilla skara på 4 % som faktiskt fick högsta betyg. Detta har jag givetvis retat Björn för en hel del som bara fick strax över "medel" MUHAHAHAHA! Har typ avslutat allt jag sagt med "men det är bara för att jag är så smart" eller så har jag vid olika tvister noga talat om för honom att jag vet bäst för jag är smartast!!

Jag passerade läkarkontrollen med och sedan var det cyklingen kvar. MIN STÖRSTA FASA! Ett maxtest där man måste ge allt! Man ska alltså hålla rätt/jämt varvtal med hjälp av ett antal lysdioder som ska lysa inom ett grönt område och man får alltså inte cykla för snabbt och inte för långsamt och allt eftersom blir det mer och mer motstånd.

Och jag vet ju att det här med kondition inte är min starka sida så jag var inställd på att det skulle bli dödsjobbigt. Och det var det. Har aldrig gjort något så jobbigt trots att det var under så kort tid. Bara en gång tidigare har jag utsatt mig för total utmattning och det var soldatprovet över rommelåsen där jag inte kunde gå på 2 dar efter. Jag satt dessutom där och cyklade endast i min lilla svarta pushupbehå. Hade nån sagt till mig innan att man skulle sitta bar pga pulsmätare hade jag ju tagit min sportbehå. Fattar inte varför jag inte tog den överhuvudtaget. Måste varit uppjagad på morgonen eller nåt.. Jaja..då gav jag grabbarna nåt att titta på!

Jag satt där och cyklade under uppvärmningsdelen och blev varm som fan direkt. Ledaren sa: "Nå Denise.. hur är det egentligen med konditionen?? Du har lite hög puls tycker jag.. Men du har bra kondition va?" frågade hon grabben bredvid som tydligen spelade fotboll. Efter ett tag frågade jag flåsandes om testet hade startat än?! Då sa hon att det var 1 minut kvar på uppvärmningen. Ajdå..

Sen blev det tungt. Och tyngre och sjuuuukt mycket tyngre.. till sist ville inte benen lyda längre. De kunde inte lyssna på hjärnan som sa fortsätt. Det gick i helt enkelt inte. En märklig känsla. Och när jag gav det allra allra sista  så kan jag tala om att de där sekunderna kändes som milslånga innan jag slog över till nivå 5 och stannade. Blev jättebesviken där med, men killen med den bra kondisen bredvid cyklade en 6:a så då tyckte jag inte att det var så pjåkigt i alla fall! Satt en bra stund kvar på cyklen och cyklade ner. Ändå bar inte benen mig när jag skulle gå av! Men då vet man att man har gjort sitt allra bästa!

Sammanfattade mina resultat hos en vanlig förättare och han försökte övertala mig att skriva in mig och göra en vanlig värnplikt som stridsfordonsförare i 11 mån fast jag är "för gammal". Han skulle göra ett undantag sa han. Med en massa 18-åringar?!? NÄ TACK. Ska jag vara morsa till nån kan det lika gärna vara en egen bebis eller nåt. Behöver ju inte börja med ett gäng tonåringar. Risken är stor att jag aldrig hade skaffat barn efter det, hahaha!! Samtidigt lät tjänsten himla kul men man måste vara realist ibland. 11 mån utan inkomst. NJA... inte min grej.

Men men, en superspännande dag och nöjd över att jag har lite i huvudet åtminstone!




Spinningpass 3 av ??

Så där ja! Tror att jag börjar komma in i spinningen nu! Det gick riktigt bra idag och jag kunde lägga på mer tyngd. Kan i och för sig bero på att jag ätit hyffsat bra idag och på rätt tid innan träningen. Det gör stor skillnad för mig. Sen så var det 6 (!) dagar sen jag tränade sist så kroppen var nog rätt laddad och utvilad särkilt med helgens intag.. har som sagt slarvat lite med kosten torsdag, fredag, lördag OCH söndag... FFYYY på mig! :)

Idag blev det rätt så kolhydratkontrollerat intag, kanske lite för lite egentligen men det kändes bra under träningen iaf. Korven var ett stort No No men äter man med barnen på jobb så måste man äta det som serveras men jag kan ju själv reglera mängden som tur är!

FRUKOST: Naturell Yoghurt 0.5 % + Frukt + Vatten
MELLANMÅL: Frukt
LUNCH: Wokade grönsaker + Tomat, lök, och fetaoströra med vinäger + "inlagda" bönor och purjolök i balsamvinäger (tror jag..) + 1/3 del frukostkorv + Vatten
MELLANMÅL:  Den missade jag.. 
MIDDAG: 1.5 dl Fullkornspasta + Köttfärsbiff + Morötter + Vatten
* Spinning 60 min
KVÄLLSMÅL: Proteindrink på mellanmjölk :S + 1/2 Banan.

Natti Natti!


Lika som bär?

Här har ni Björn i helfigur som Jason Voorhees i Friday 13:th och bredvid honom är orginalet. Rätt likt va?


                              


HALLOWEEN en helg efter

Well! Så vart det söndag igen och ännu en trevlig helg var gången. Igår var det ju Halloweenfest på Maglarpsgården. Björn blev 2:a för bästa utklädnad! Mange vann och han var var utklädd till nörd. Jäkligt bra men vad har det med halloween att göra?? Det stod i inbjudan "Halloweenfest" och då tyckjer jag att man ska hålla sig inom det temat. Det är ju det som är sporten ju!! Dålig förlorare? NÄÄÄ..inte alls.. Det var flera stycken som var utklädda till annat utom något inom halloweentemat och det var lite synd... Men det var kul ändå att se allas kreationer. Det var inte en enda som hade samma utklädnad på sig så de var stor variation och massa skratt!

Ja som jag sa så vann Björn NÄSTAN! Men hans dräkt var skitbra (ursäkta ordvalet..). Vi höll på i 2 dagar och letade kläder på Myrorna och Erikshjälpen och klippte, skar och trasade och blodade ner. Vi blev mycket nöjda! Jag ville ju vara pumpa men insåg att det inte var nån bra idé då jag skulle ta för mycket plats. Kom på att jag skulle vara fladdermus istället och köpte ett par vingar på nätet. Men de var en aning större än vad de såg ut att vara på internet så jag kunde lika gärna varit pumpa, haha. Nu bitchslappade jag en massa folk och petade dem i ögonen hela kvällen istället med mina gigantiska fladdermusvingar!!



Björn som Jason Voorhees i Friday 13:th och jag som Fladdermus!








Maskeradfest på G!

Nu är det snart dags för Halloweenfest på Maglarpsgården! Tänkte först vara pumpa men det skulle nog bli svårt att sitta ner och dessutom så skulle jag säkert slå ner en massa saker hela tiden, så jag fick tänka om. Men det hade varit himla kul.. 

Jag har faktiskt redan fått mina andra saker jag har beställt från Buttericks. Det skulle ta fyra arbetsdagar för mig att få varorna och jag skickade beställningen i söndags så det skulle ha kommit på torsdag-fredag.. men man vet aldrig med utlovade leveranstider så jag har varit lite nervös!! Men nu kom de redan idag, så nu kan jag andas ut. Tänker inte berätta exakt vad jag ska klä ut mig till men här kommer en liten "Sneak-Peak"!!




Kaaarlek!

Visst är det härligt med riktiga vänner! Man kan ha många ytliga vänner vilket verkar väldigt vanligt och där man måste vara på ett visst sätt och se ut på ett visst sätt för att vara accepterad. Men vad ger det i längden? Riktiga vänner bryr sig och det kvittar hur du ser ut eller vad du tycker, så är de dina vänner i alla fall och man kan vara sig själv. Helt och hållet sig själv. Jag är glad att jag har sådana vänner. Riktiga goa vänner. Synd om de som inte har det... även om det många gånger är självvalt..



Några av mina goa vänner!!


Party!

Igår var det tjejmys hemma hos mig! 5 glada tjejer som åt italiensk buffé från Di Penco i malmö. Potatissallad, pastasallad, kyckling med svamp, parmaskinka, salami, hembakat bröd, och Pannacotta till efterrätt.. Inte konstigt alla blev trötta och ville hem och nanna kudden. Utom Dense såklart!

Hakade på Nicklas ner till kristall och hade en trevlig kväll där. Som vanligt hittade man en massa bekanta att prata med. Det är det roligaste med att gå ut! Jag brukar vara en yrboll som flyger runt och pratar med än den ena och än den andra! Hela syskonskaran Zahn var ute i alla fall! Skitkul men brorsan blev lite överbeskyddande och skulle tvunget se till att jag kom hem säkert och så att ingen annan skulle följda mig och bestämma sig för att våldta mig. Normalt sett brukar jag alltid gå själv! Men det var bara att lyda!

När de väl släppt av mig kom Fille på en briljant idé. Vi skulle lura Björn! Jag och Jonna tryckte ner oss bakom soffan i vårt vardagsrum väl gömda. Sedan la sig Fille i vår säng och bäddade ner sig. Så när Björn skulle komma hem så skulle han lägga sig som vanligt men att när Björn skulle säga "hej älskling" som han alltid brukar, så skulle Fille sätta sig upp och säga HALLÅÅÅ DAAARLING på bredaste skånskan. Jag förberedde Fille på att eventuellt få en smocka av Björn innan Björn skulle fatta att det var Fille. Men vi kom aldrig till det. Tack vare brorsan själv..

Jonna och jag halvlåg där bakom soffan och snackade och snackade.. men ingen Björn kom hem. Fille borta i sängen hyshade på oss hela tiden att vi skulle vara tysta. Efter en 20 min så märkte jag och Jonna att det var väldigt tyst från sovrummet och smög in för att kolla. Såklart hade någon däckat där och gick inte att få liv i på ett bra tag haha!




RSS 2.0