Fler som misstar sig på mitt kön??

Varje dag får jag mail med förfrågan om att köpa viagra och penisförstorande piller. Lite tröttsamt då jag inte känner nåt direkt behov av detta som kvinna. Antingen är det nån ettrig jäkel som tvivlar på vilket kön jag tillhör eller nån som tror att jag kan tvinga i någon annan en massa hokuspokuspiller. Visst jag har alltid varit lite grabbig men jag måste säga att jag har skärpt till mig de senaste åren och vårdat min kvinnliga sida lite mer. Så att misstas för man är ett problem som inte borde föreligga här - tycker jag. I am all woman!!

Min andra teori är att någon förutsätter att Björn inte har den storlek han borde ha för att göra mig nöjd. Men varför inte vända sig direkt till källan och fråga den som de antar har problem? Nu finns inget sådant problem vill jag tillägga men om det nu skulle vara så att någon har lite svårt att vara "tillräcklig" så kan det knappast hjälpa psykiskt om tjejen kommer springandes med en massa blå piller eller undermedel för större storlek. Vilken självförtroendeknäck... Ansvarig marknadsförare för de här blå pillerna bör ta sig en funderare kring vilken konsumentgrupp man riktar sig till anser jag. Jag är iaf måttligt trött på denna bilden nedan som dagligen återkommer i mailen under olika avsändarnamn:



Kommentarer
Postat av: maria

Åh.. jag får oxå de där jävla mailen! Blir toss.. Som ut är hamnar de i skräpposten.

2009-12-12 @ 16:23:59
URL: http://ett-steg.blogspot.com/
Postat av: Linda/Gulligullan

De skiter i vilket kön du har, bara du har en fungerande mailadress. Skaffa dig bättre spamfilter eller byt adress =)

2009-12-12 @ 16:47:38
URL: http://lindasdagar.blogg.se/
Postat av: Denise

Ja jag vet att det är det mest troliga :) Men jag gillar min adress, så det blir till att sikta på ett bättre spamfilter då!

2009-12-12 @ 16:53:46
URL: http://zahn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0