Lurade..

Handlade färg på Optimera igår - det dyraste av de dyraste ställena. Fick höra att 5 liter fasadfärg skulle räcka till hela förrådet med två påstrykningar. Verkade lite, men hyffsat billigt för att vara Optimera så varför inte! Klappat och klart och vi satte igång att måla. Naturligtvis räckte inte färgen alls så vi måste köpa mer. Färgen räckte till framsidan, gavlarna och halva baksidan - första påstrykningen.
 
Och såklart har Optimera stängt på söndagar och nu måste vi ju ha just den färgen eftersom vi börjat måla och allt. Vi som skulle måla andra gången idag så den sedan var färdig. Istället fick vi sätta upp taket och pilla med lite annat. Fick utrotat några nya maskrosor och planterat min syrénbuske i alla fall.

Men fyy vad det var tungt att måla igår! Det tog nästan 4 timmar och armen och axeln kändes som en bortdomnad skumgummibjörn efteråt. Så på ett sätt är det skönt att vi inte kunde måla idag för då hade nog armen gått av. Men de säger att andra påstrykningen är mycket lättare för träet suger inte så mycket då. Det återstår att se. Jag vill iaf bli klar så fort som möjligt och avsluta arbetet så vi kan göra lite annat sen. Men fint blir det - en riktig Falu kopparröd färg!

 

Falukorvsröd, som någon sa en gång - Hahaha!

Kommentarer
Postat av: maria

Snacka inte. Jag har typ målat en hel lägenhet! Haha.. GLöm inte att byta arm så blir det lite av ett träningspass... =)

2009-04-20 @ 09:56:09
URL: http://www.ett-steg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0